Calator prin Romania

Top locuri de vacanta periculoase

1.Bungee jumping pe Barajul Vidraru

Cel mai cunoscut (si cel mai inalt) loc pentru aceasta activitate este Barajul Vidraru, de 166 metri, de pe raul Arges. Pretul unei sarituri cu coarda la Vidraru este de 100 euro. Cazarea in zona variaza intre 60 si 200 de lei pe noapte in camera dubla, cu sau fara mic dejun inclus.

2.Parasutism la Clinceni

La aerobaza de la Clinceni, langa Bucuresti puteti face parasutism. Pentru incepatori, salturile se fac in tandem cu instructorii, de la inaltimea de 3.000 metri. Caderea libera, cu 200 km/h dureaza aprox. un minut si toata experienta costa intre 650 lei salt simplu tandem si 950 lei pentru cei care doresc filmare si fotografii din timpul saltului.

3.Rafting pe Valea Cernei

Preţurile unei astfel de experienţe variază între 200 – 400 lei. In plus, zona ofera mai multe atractii turistice, pe langa cunoscuta statiune balneo-climaterica, Baile Herculane cu ape termale si izvoare minerale. Pentru familii, exista variante mai usoare, de caiac si canoe pe lacul de acumulare de la Herculane.

4.Tiroliana langa Brasov

Traseele disponibile sunt zece la numar, cu grade diferite de dificultate, in functie de varsta si conditie fizica. Cel mai greu este traseul negru, care se afla la o inaltime de 20 de metri de sol. Preturile pentru 3 ore de aventura in parcul de la Brasov pornesc de la 20 de lei, pentru copiii veniti cu familia sau scoala si pana la 40 de lei pentru adulti.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s