Calator prin Romania

Motive sa ne trezim la 5 AM

Iata cateva argumente care  sa te convinga ca este bine sa te trezesti la 5:00 AM.

1. Esti intre cei mai performanti 1% din lume! E un club select si e o onoare sa fii membru cu drepturi depline.

2. Ai timp de calitate cu tine, te pui pe primul plan, pentru ca… meriti! Esti cea mai importanta persoana din viata ta!

3. Nu te streseaza nimeni cu telefoane, email-uri, sms-uri.

4. Te poti antrena. Poti face jogging fara sa fii deranjat de trafic.

5. Iti planifici strategic propriul business (sau viitorul business daca inca esti angajat). Daca nu dimineata cand esti odihnit… cand altcandva?… Seara dupa ce esti stors de energie?

6. Iei o masa gustoasa pe indelete fara sa fii grabit de ceas.

7. Vezi rasaritul. Nu pe cel din poze, pe cel real care e intre cele mai bune lucruri gratis in viata!

8. Savurezi o ceasca de ceai sau de cafea.

9. Ai timp sa citesti zilnic 30-60 de minute si sa devii expert in domeniul tau! In 300 de zile de citit intr-un an, ajungi sa citesti intre 50 si 100 de carti.

10. Ai timp sa iti faci toaleta corespunzator si sa te imbraci impecabil. Cunosti intrebarea “Unde mi-ai pus bluza, sosetele, cureaua, esarfa, etc?”

11. Iti planifici prioritatile astfel incat sa poti zice mai usor “NU” atunci cand colegii, sefii sau prietenii au cereri nerezonabile de la tine. De ce? Pentru ca iti este foarte clar ce ai de facut si cat timp iti mai ramane disponibil.

12. Scrii o urare de bine pentru cineva drag din familie si o lasi pe frigider. Iti ia maximum 20 de secunde. Efecte obtinute: stare de bine pentru toata ziua (pentru tine si pentru destinatar).

13. Te energizezi in timp ce faci respiratie in 4 timpi (4 inspiratii urmate de 4 expiratii profunde). Respiratia superficiala e foarte raspandita la cei care lucreaza mult timp la birou. De aceea respiratiile profunde te ajuta sa iti ridici nivelul energetic foarte repede.

14. Pleci din timp la job si ajungi relaxat si zambitor la birou. Cele 10 minute pe care ti le iei de rezerva te scutesc de stresul de a prinde prea multe semafoare rosii sau blocaje in intersectie.

15. Elimini 95% din stresul cu care te lupti acum. In masura in care combini mai multe obiceiuri din cele descrise mai sus, vei ramane in pana de… stres.

16. Faci sport si iti pornesti metabolismul astfel incat ai energie inca de la prima ora. Nu e nevoie sa fie la sala, sunt suficiente 15 minute acasa: respiratii profunde, stretching, genoflexiuni, abdomene… nimic complicat.

17. Setezi intentii despre cum vrei sa fie ziua care tocmai incepe. Claritatea asteptarilor tale legate de rezultatele pe care iti doresti sa le obtii vor determina in mare masura ceea ce vei si obtine. Confuzia poate produce doar rezultate confuze.

18. Initiezi lucruri de care nu te-ai apuca seara cand esti obosit dupa o zi grea de munca. Ca de exemplu un business nou, o limba straina, un domeniu in care vrei sa devii expert.

19. Iti suni un prieten cu care te feliciti pentru ca te-ai trezit si esti in acest grup select de 1%. Daca n-ai un camarad de trezit, poti apela la unul care este deja in Clubul de la ora 5 AM. Da-mi un mesaj sa te pun in contact cu un veteran din club.

20. Poti pregati micul dejun pentru partener sau pentru familia ta. Vrei sa vezi zambete de dimineata?… Asa e cel mai usor!

 

 

sursa: danluca.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s