Calator prin Romania

Citat

Ce spune berea despre tine

Bere Blonda: esti o persoana care se supune conventiilor si nu iese din tipare. Prietenii spun ca esti previzibil, stii ca exista si alte beri, dar nu vrei sa le incerci, te rezumi la ceea ce cunosti. Conventionalul se reflecta in toate lucrurile pe care le faci, de la felul in care te imbraci, la genul de muzica pe care-l asculti. Dar esti loial si de incredere, iar aceste lucruri sunt foarte apreciate, atat de tine cat si de cei din jurul tau.

Bere Radler: Esti sufletul petrecerii, o persoana plina de energie si extrovertita. Iti place sa socializezi si sa petreci cat mai mult timp in compania prietenilor. Cei care prefera berea Radler fac mai multe intr-o zi si intalnesc mai multi oameni decat ceilalti consumatori de alte tipuri de bere. Faptul ca nu consumi o bere cu o concentratie mare de alcool spune despre tine si ca esti o persoana sportiva.

Bere Neagra: Esti o persoana puternica, cu o personalitate bine dezvoltata, sigur pe tine. Esti de parere ca zicala „esentele tari stau in sticle mici” este doar pentru cei carora le e frica de esentele tari, care nu le pot face fata in cantitati mari. Dupa tine, restul berilor, blonde, roscate etc., sunt apa de ploaie. Ceea ce spune despre tine ca esti si un pic arogant. Dar e ok, nimeni nu este perfect.

Bere Nefiltrata: Esti o persoana non-conformista, nu suporti autoritatea si iti place sa incerci lucruri noi. Prietenii te apreciaza ca esti descurcaret, ca stii cum sa iesi din orice situatie. De asemenea, consumatorii de bere nefiltrata sunt persoane sarcastice si se folosesc de ironie pentru a-si impune punctul de vedere. Ca si bautura pe care o consuma, iubitorii de bere nefiltrata nu sunt transparenti, nici previzibili. Un bautor de bere nefiltrata va intra intotdeauna in conflict cu un bautor de bere neagra.

Preluat: http://metropotam.ro/La-zi/Ce-spun-gusturile-in-materie-de-bere-despre-tine-art8146893816/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s