Calator prin Romania

Pisi_scumpik vrea să se angajeze

Acum vreo două zile, am abordat fugitiv în articolul: 3,2,1…Start! Primul interviu ideea că foarte mulți candidați la diverse interviuri folosesc adrese de e-mail potrivite doar pentru un chat de matrimoniale. Poate v-ați pus întrebarea câte astfel de minuni se regăsesc într-o bază de date a unei agenții de recrutare.

Conform bazei de date a platformei Tjobs, 242 de adrese de mail conțin cuvântul „sex” și derivate ale acestuia. Ce o fi în capul acestor persoane? Consideră că se duc la interviuri pentru posturi de virilitate?

Alt cuvânt interesant este „pisi” cu toate variațiunie lui pe această temă și sunt incluse în 159 de adrese de mail. Sincer, credeam că etapa Mirc s-a încheiat de ceva timp. Doar atunci când aveai 12-13 ani și încercai să agăți băieți de 20 de ani pe chat, un astfel de ID te ajuta destul de mult să faci impresie. Move on!

„Scumpi” și numeroasele lui terminații (scumpik, scumpica, scumpika, scumpikul) sunt prezente în 176 de adrese de mail. Well, înțeleg că prietenul/prietena ta te alintă în privat în felul acesta sau că tu obișnuiești adesea să te uiți în oglindă admirându-te cât de scump ești, dar vrei să te angajezi totuși…

Nici cuvântul „iubi” nu lipsește deloc, fiind inclus, împreună cu multele sale variante. Este regăsit în 170 de adrese de mail. Oare acești oameni cred că își trimit CV-ul către un site de flirturi?

Când aveam eu vreo 11-12 ani, profesorul de informatică ne lăsa în timpul orei să navigăm pe internet. Dar activitatea principală era să-ți faci la fiecare oră câte o adresă de e-mail diferită. Îmi amintesc cu plăcere de faptul că id-urile preferate de fete erau „dulcica”, „dulcik” sau „dulcika” și ale băieților „șmecher”, „jmecher” sau „shmecher”. Anii au trecut de atunci și se pare că mulți oameni au rămas fideli acestor apelative „shukare”. 157 de adrese de e-mail sunt derivate din „dulcica” și 118 adrese conțin cuvântul „șmecher.”

Id-urile de cartier nu sunt singurele amuzante dintr-o astfel de bază de date. Am aflat astfel că 9 persoane care au aplicat la un job pe Tjobs se consideră „regi”, iar 28 de fete se simt adevărate „prințese”. Cred că un rege și o prințesă n-ar avea de ce să-și mai caute un loc de muncă, nu? Regatul lor ar trebui să le fie suficient.

Destul de surprinzător este faptul că 4 adrese de e-mail conțin cuvântul „maimuță.” Probabil acești candidați se pregătesc intens pentru un job la un circ sau la o grădină zoologică.

Este indicat să oferi informații concrete despre tine recrutorului, dar culoarea părului tău nu este tocmai genul de informație care să-ți asigure câștigarea unui interviu. 490 de candidați au declarat că sunt „blonzi”, 346 sunt „bruneți” și doar 21 de „roscați.”

Cum am mai spus deja, adresa de mail este cea care conține numele oficial al candidatului. Inventivitatea ta se poate aplica la nivel de găsirea unor simboluri de genul: punct, virgulă sau maxim două cifre adăugate la numele tău. Dacă în momentul acesta te gândești că e mai bine să ai un id original, adu-ți aminte că părinții tăi au fost deja destul de originali când ți-au oferit prima și cea mai cunoscută identitate a ta.

Sursa: http://www.desprejoburi.com/index.php/2013/06/19/pisi_scumpik-vrea-sa-se-angajeze/

Reclame

One response

  1. bursucel

    Mare ți-i grădina; Doamne! 😯
    Îmi imaginez ce haz a fost pe cei de-au făcut cercetarea asta statistică… 😀

    iulie 1, 2013 la 10:45 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s