Calator prin Romania

Dronele cu camere interzise

Recent a aparut un ordin bizar al Ministrului Transporturilor. Dronele sub 150 de kg sunt interzise. OK, dronele cu greutate sunt periculoase – pot cadea din cer si pot rani oameni. Insa dronele sub 1 kg nu sunt considerate periculoase si sunt permise – in afara de cele cu camera! De ce?

De ce s-au interzis dronele cu camera?

Iata cateva motive:

1. Dronele cu camera filmeaza manifestatii, flashmob-uri si alte adunari civice de masa. Un pericol pentru Guvern.

2. Dronele cu camera pot surprinde autostrazi neconstruite, demolari ilegale, construiri ilegale, dimensiunile unor domenii private de lux construite din “salarii de bugetar”.

3. Dronele cu camera pot fi folosite pentru masurarea ieftina a terenului si au condus la o explozie de firme de cadastru. Asta mananca din afacerile unor politicieni.

4. Dronele cu camera sunt deja propuse pentru paza unor obiective de mare intindere, aducand numeroase economii fata de sistemele de supraveghere statice / dispozitive de paza. Asta mananca din profiturile multor smecheri cu firme de paza.

5. Dronele cu camera sunt aliatul activistilor de mediu – pot filma defrisari, zone vizibil poluate, zone unde sunt stocate ilegal deseuri.

Asadar, politicienii au TOT INTERESUL sa interzica acest nou dusman, drona ieftina cu camera. Le strica toate afacerile. Le dau in vileag toate mizeriile.

Si bineinteles, acum, oricine vrea sa faca cadastru sau paza cu drone trebuie sa fie autorizat de minister. Adica clientii politici vor fi autorizati de minister.

 

sursa: http://rezistenta.net/2014/01/de-ce-s-au-interzis-dronele-cu-camera.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s